NaslovnicaVijestiŠOK IZ LONDONA: Manchester United dovodi igrača Arsenala za 22 milijuna eura!

ŠOK IZ LONDONA: Manchester United dovodi igrača Arsenala za 22 milijuna eura!

Manchester United je povezan sa senzaconalnim transferom od 22 milijuna eura za Arsenalovog Ainsleya-Maitlanda Nilesa, a dogovor bi mogao biti zaključen u sljedećih nekoliko dana.

ŠOK IZ LONDONA

United želi pojačati svoj tim i potpisao je samo Donnyja van de Beeka u ljetnom prijelaznom roku.

Florian Plettenburg otkrio je da se Maitland-Niles trenutno nalazi na Unitedovom radaru, jer oni žele pojačati dubinu svog tima.

23-godišnjak može djelovati na više različitih pozicija, uključujući vezni red i bekovske pozicije.

Maitland Niles je ranije u ovom prijelaznom roku bio povezivan sa Wolvesima, dok je menadžer Topnika Mikel Arteta bio voljan pustiti ga da ode.

Izvanredan nastup u Community Shieldu protiv Liverpoola promijenio je Artetino mišljenje i on je odlučio zadržati igrača.

Međutim, dovoljno dobra ponuda Crvenih đavola mogla bi Arsenalu dati dodatna sredstva dok pokušavaju potpisati veznjaka Lyona Houssema Aouara.

“Uvijek sam otvoren da slušam što igrač osjeća u svakoj fazi svoje karijere”, rekao je Arteta za Arseblog kada je razgovarao o Maitlandu-Nilesu.

“Tada im mogu dati svoje mišljenje o tome kako ih vidim, što očekujem od njih i ako imamo pravo razumijevanje, moramo zajedno ići naprijed.

“Ako postoji nešto što ne uspije, moramo to procijeniti s igračem i klubom, a zatim pronaći pravu odluku za obje strane.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!