NaslovnicaVijestiŠOK NA OTOKU: Hrvatski trener preuzima Tottenham!

ŠOK NA OTOKU: Hrvatski trener preuzima Tottenham!

Tottenham traži novog trenera otkako je Jose Mourinho dobio otkaz. Prema posljednjim informacijama, glavni kandidat za klupu Spursa je hrvatski trener Edin Terzić.

ŠOK NA OTOKU

Edin Terzić trenutno vodi Borussiju Dortmund, gdje je od prosinca 2020. godine izborio četvrtfinale Lige prvaka, te osvojio njemački kup. Također se uspio stacionirati na mjesta koja vode u Ligu prvaka u Bundesligi.

Međutim, sada Tottenham Terzića vidi kao dugoročno rješenje.

“Mlad je, elokventan, emotivan i govori engleski, te poznaje Premier ligu još kada je bio u West Hamu,” navode njemački mediji.

Edin Terzić je rođen u Njemačkoj, ali je hrvatskog porijekla. On je tijekom Europskog prvenstva 2012. godine bio pomoćnik Slavena Bilića u hrvatskoj reprezentaiji, a zatim u Besiktasu i West Hamu.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!