NaslovnicaVijestiŠOK i SUZE: Mladić debitirao u Serie A a u avionu saznao...

ŠOK i SUZE: Mladić debitirao u Serie A a u avionu saznao groznu vijest!

Nevjerojatno je kako je sudbina poigrala s mladim Gianlucom Gaetanom, koji je u dresu Napoli debitirao u Serie A u nedjelju protiv Spala da bi nekoliko sati kasnije saznao groznu vijest.

Devetnaestogodišnji Gaetano je do sada za Napoli igrao isključivo u kupu, dok je u Serie A debitirao prošlog vikenda. On će pamtiti svoj prvi meč za Napoli čitav život ne samo zbog debija nego i zbog jedne loše vijesti.

VEĆ POZNATO: Evo tko će nositi broj 10 u Chelseaju nakon odlaska Hazarda!

Nogometaš je u igru ​​ušao u produžetku meča, a njegovo prvo pojavljivanje među najboljima posredno je izazvalo jedan loš događaj. Njegova obitelj napravila je vatromet jer su proslavljali njegov debi, iz zvučnika je odjekivala glasna glazba i zabava je bila na visokom nivou.

Bilo je tako ludo da su se susjedi počeli žaliti, ali članovi obitelji Gaetano nisu se uspjeli smiriti. Došlo je do svađe, koja se pretvorila u nešto ozbiljno, a onda je intervenirala 67-godišnja baka Gianluce, koja je pokušala smiriti situaciju u čemu nažalost nije uspjela. Usred prepiranja i sočnih psovki s obje strane, baka je pretrpjela srčani udar i umrla.

Nesretnom Gaetanu žalostna vijest je saopštena pri povratku sa gostovanja dok je sa ostatkom ekipe bio u avionu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!