NaslovnicaVijestiVEĆ POZNATO: Evo tko će nositi broj 10 u Chelseaju nakon odlaska...

VEĆ POZNATO: Evo tko će nositi broj 10 u Chelseaju nakon odlaska Hazarda!

Prema pisanju engleskih medija, mladi krilni igrač Chelseaja Callum Hudson-Odoi spreman je ostati u klubu i produžiti ugovor ukoliko dobije dres sa brojem deset, koji je trenutno u vlasništvu Edena Hazarda.

Hudson-Odoi preuzima broj deset

Belgijski reprezentativac će po svemu sudeći otići u Real Madrid nakon posljednje utakmice u sezoni, finala Europske lige protiv gradskog rivala Arsenala, a transfer bi trebao iznositi oko 120 miliona eura.

Iako se prije nekoliko dana pisalo kako ‘Plavci’ planiraju dovesti zvijezdu Barcelone Philippea Coutinha, koji je također na izlaznim vratima Camp Noua, kao njegovu zamjenu, Goal danas izvještava kako Hudson-Odoi želi preuzeti Hazardovu ulogu u timu.

18-godišnjak je u zimskom prelaznom roku bio na radaru Bayern Munchena, koji je navodno poslao čak četiri ponude za njega, ali su sve one odbijene. Iako je planirao otići ovog ljeta, on bi mogao ostati ukoliko Hazard zaista napusti Stamford Bridge. U tom slučaju spreman je i potpisati novi ugovor, a trenutni mu ističe u ljeto 2020. godine.

Ne samo da želi veću minutažu, već želi igrati na svojoj prirodnoj poziciji lijevog krila, te broj deset na dresu. Hazard je taj broj nosio u proteklih sedam godina, a ostaje nam za vidjeti da li će čelnici Chelseaja pristati na ovaj njegov zahtjev.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!