NaslovnicaVijestiŠok u Leicesteru: Iz kluba otkrili da li Ryad Mahrez zaista završava...

Šok u Leicesteru: Iz kluba otkrili da li Ryad Mahrez zaista završava karijeru!

Danas je alžirska nogometna zvijezda Riyad Mahrez šokirala nogometnu javnost objavom na zvaničnom facebook profilu. Jedan od najboljih igrača u engleskoj ligi, je tako preko svoje Facebook stranice, najavio da, nakon savjetovanja s medicinskom službom, završava svoju profesionalnu karijeru.

Šok u Leicesteru

Ova vijest se munjevitom brzinom proširila medijima i mnogi su ostali šokirani, jer je veznjak u zadnjim utakmicama bio na raspolaganju svom treneru i igrao, a u zadnjoj  utakmici Engleske lige postigao je pogodak  u 97. minuti iz slobodnog udarca.

>> Jupp Heynckes poručio upravi Bayerna koga da dovedu kao njegovog nasljednika

Još većom brzinom se proširila vijest kako je meta Manchester Citya bio žrtva internet hackera koji su na njegov račun prosuli neslanu šalu. Prema riječima engleskih medija, sumnje su se pokazale tačnim i istinitim, a Leicester je danas potvrdio da su za sada nepoznate osobe ušle u zvanični Facebook nalog alžirskog reprezentativca.

[su_bonus]

Tko i zašto je to učinio trenutačno nije poznato, a klub priprema priopćenje za javnost, u kojem će i definitivno prekinuti špekulacije o preranom kraju karijere izvrsnog alžirskog veznjaka.

[su_live_koeficijenti]

Mahrez, koji je nakon “štrajka” ponovo u ekipi Lisica je ove sezone odigrao 27 utakmica i pri tome je postiga ukupno 9 golova. Na kraju sezone bi Mahrez trebao napustiti Leicester a kao nova destinacija se već dugo vremena spominje Manchester City.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!