NaslovnicaVijestiŠOK U ŠPANIJI: U saobraćajnoj nesreći poginuo Jose Antonio Reyes!

ŠOK U ŠPANIJI: U saobraćajnoj nesreći poginuo Jose Antonio Reyes!

Grozne vijesti dolaze nam iz Španjolske. Naime, rano jutros u saobraćajnoj nesreći poginuo je bivši nogometaš Arsenala, Reala i Seville, 35-godišnji Jose Antonio Reyes. Vijest je objavila ugledna Marca a informaciju su potvrdili i u njegovom bivšem klubu Sevilli.

Vijest koja je uzdrmala nogometni svijet ispostavila se kao tačnom. Bivši reprezentativac Španije i nogometaš Arsenala, Reala, Atletica i Seville, Jose Antonio Reyes poginuo je jutros u saobraćajnoj nesreći u blizini svog rodnog mjesta Utrere.

On je prošle godine završio karijeru u 35. godini a zadnji klub za kojeg je igrao bila je Extremadura. Ponikao je u Sevili nakon koje je nastupao sa dosta uspjeha u Arsenalu što mu je osiguralo transfer u Real.

Epizoda u Realu je trajala kratko, te je ubrzo otišao u Atletico, Benficu i Sevillu gdje provodi veći dio svoje karijere i sa kojom osvaja Europa ligu.

//twitter.com/SevillaFC_ENG/status/1134777067017555969?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1134777067017555969&ref_url=https%3A%2F%2Fsportsport.ba%2Ffudbal%2Fpoginuo-jose-antonio-reyes%2F321023

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!