NaslovnicaVijestiŠok u svijetu nogometa: Legendarna Amerikanka optužila Seppa Blattera za seksualno napastovanje!

Šok u svijetu nogometa: Legendarna Amerikanka optužila Seppa Blattera za seksualno napastovanje!

Američka filmska industrija u zadnje vrijeme potrešena je skandalima o seksualnom uznemiravanju filmskih glumaca, a sada bi trebala biti ista situacija u nogometnom svijetu! Nevjerovatno je šta se je događalo 2013. godine na FIFA-inoj dodijeli nagrada najboljih nogometaša i nogometašica i teško je povjerovati u to, ali kada je izgovoreno od strane oštećene osobe, to treba uzeti u razmatranje.

Amerikanka optužila Seppa Blattera

Niko drugi do bivši predsjednik FIFA-e Sepp Blatter našao se u središtu pažnje zbog seksualnog uznemiravanje. Ova optužba je podignuta na psnovu izjava čuvene američke vratarke i ljepotice Hope Solo, koja kaže da ju je Blatter seksualno uznemiravao na dodijeli FIFA  nagrade za najblje nogometaeše i nogometašice na svijetu prije četiri godine.

[su_bonus]

U intervjuu za portugalski dnevni list Expresso, Hope Solo je izjavila da ju je Blatter uhvatio za stražnjicu samo nekoliko trenutaka prije nego što joj je uručena nagrada za najbolju nogometašicu na svijetu.

>> Atletico Madrid zagrizao za veznjaka Uniteda: Može li Mourinho ovo iskoristiti za dovođenje Griezmanna?

Blatter je preko svog predstavnika već odgovorio na te optužbe i demantirao sve kratko rekavši: “Ovi navodi nisu istiniti i sve je izmišljeno. Pojedini ljudi žele da unište moj ugled i reputaciju u svijetu nogometa ali garantujem da im to neće poći za rukom”, rekao je Sepp Blatter.

Hope Solo važi za najbolju američku nogometašicu u historiji. Pored odličnih vratarskih sposobnosti, pažnju je privlačila svojom ljepotom. Karijeru je završila prošle godine u dresu Seattlea a sa reprezentacijom SAD osvojila je dvije zlatne olimpijske medalje i jedan naslov Svjetksog prvaka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!