NaslovnicaVijestiŠOK ZA MAN UTD: Agent njihovog igrača objavio da igrač želi otići!

ŠOK ZA MAN UTD: Agent njihovog igrača objavio da igrač želi otići!

KAKAV ŠOK ZA MANCHESTER UNITED – Agent njihovog igrača objavio kako je igrač nezadovoljan statusom u klubu i kako će ovo ljeto gotovo pa sigurno napustiti redove ‘crvenih vragova’. Riječ je o 22-ogodišnjem Francuzu Anthonyu Martialu.

Anthony Martial, 22-ogodišnji krilni napadač Manchester Uniteda nije otputovao u Rusiju na Svjetsko prvenstvo jer je izbornik Francuske odlučio na popis staviti Fekira, Dembelea, Mbappea, Griezmanna, Thuavina i Girouda. Martial je duboko razočaran tom odlukom izbornika, a očito smatra kako je izbornik to odlučio je on nije konstantan u Manchester Unitedu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Tu se dolazi do uzroka problema – Anthony Martial nezadovoljan je statusom i minutažom u Manchester Unitedu. Ove je sezone odigrao 2337 minuta što nije malo, ali ni previše. To je otprilike 1000 mintua manje nego što ima prosječni prvotimac koji igra većinu utakmica.

Martial je u sezoni 2017/18  imao 11 golova i 9 asistencija. Očito kako Manchester United nezadovoljan svojim skupim pojačanjem koliko i on statusom u klubu. On je 2015. godine došao kao 19-ogodišnjak u transferu virijednom 60 milijuna eura, a taj bi transfer mogao narasti i na 80 milijuna eura uz određene bonuse ukoliko bi Martial ostao još koju sezonu u Unitedu, ali vrlo vjerojatno da neće.

[su_bet365_100_bonus]

U svojoj prvoj sezoni u dresu Manchester United Martial je pokazao najviše do sada. Te sezone je Martial kao 19-ogodišnjak postigao 18 golova te upisao 11 asistencija, ali te je sezone imao i puno više povjerenja kod trenera Van Gaala koji mu dao čak 4600 minuta, dakle dvostruko više nego što je ove godine dobio kod Mourinha.

Njegov agent danas je najavio njegov odlazak iz kluba riječima: “United i mi nemamo isti pogled na Anthonyjevu budućnost. United ima zadnju riječ jer igrač je i dalje pod ugovor, ali kada pogledamo sve mogućnosti zaključak je kako Anthony želi otići iz kluba. Nekoliko mjeseci tražili smo novi ugovor, no nismo došli do dogovora. Anthony želi više igrati, a o njegovoj budućnosti još ćemo govoriti.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!