NaslovnicaVijestiŠOK ZA MLADU ZVIJEZDU: Trebao je biti novi Cristiano Ronaldo, a sada...

ŠOK ZA MLADU ZVIJEZDU: Trebao je biti novi Cristiano Ronaldo, a sada je pao vrlo nisko

Mlada portugalska nogometna zvijezda prolazi kroz vrlo težak period u svom kako životu, tako i karijeri. Nakon što je napravio veliki transfer u Bayern, Sanches je pao u drugi plan u ekipi, pa su ga odlučili poslati na posudbu u engleski Swansea, gdje se također nije snašao te se sada postavlja pitanje, da li će on opravdati očekivanja, koja su bila zaista velika.

ŠOK ZA MLADU ZVIJEZDU

Renato Sanches bio je jedan od najtalentovanijih nogometaša na svijetu. Na Europskom prvenstvu 2016. izabran je za najboljeg mladog nogometaša, a iste godine nagrađen je nagradom “Golden Boy” koja se dodijeljuje za najboljeg mladog igrača na svijetu. Uspio je ostvariti svoje snove, te je prešao u Bayern, koji je platio 35 milijuna eura za nogometnu zvijezdu Benficu, ali očito je da su pogriješili u svojoj namjeri.

>> Transfer glasine: United pronašao zamjenu za Mkhitaryana, Valencia kupuje u Arsenalu, Barcelona poslala ponudu za igrača Uniteda

Početak je bio vrlo obećavajuć, ali nije ispunio velika očekivanja u Njemačkoj. Bayern mu je ponudio dodatno vrijeme za prilagodbu prije početka ove sezone, te ga poslao na posudbu u Swansea, gdje zbog skromnih nastupa u momčadi iz Premier lige Swansea, gdje je također pao u nemilost trenera Paul Clementa.

[su_premierleague]

Uprava Swanseja tako razmišlja da će prekinuti ugovor o posudbi već u januaru, što će ih koštati 4 milijuna eura.

[su_bonus]

U zimskom roku za transfer, 20-godišnji nogometaš trebao bi se vratiti u Njemačku, ali za sada se postavlja pitanje kakva ga tamo sudbina čeka, budući da u Bayernu neće imati mjesta u ekipi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!