NaslovnicaVijestiŠOK ZA PARIS SAINT-GERMAIN: Povrijedila se još jedna zvijezda pred utakmicu protiv...

ŠOK ZA PARIS SAINT-GERMAIN: Povrijedila se još jedna zvijezda pred utakmicu protiv Manchester Uniteda!

Paris Saint-Germain trenutno igra utakmicu 24. kola francuskog prvenstva protiv Bordeauxa, a teren je na poluvremenu bio primoran napustiti Edinson Cavani zbog povrede bedra, te je upitan njegov nastup protiv Manchester Uniteda u osmini finala Lige prvaka.

Edinson Cavani pretrpio povredu

To je veliki udarac za Parižane, koji u utorak na Old Traffordu na raspolaganju također zbog povrede neće imati ni Neymara, dok je pod znakon pitanja i nastup veznjaka Marca Verrattija. Navijači kluba su na društvenim mrežama s užasom reagirali na ovu vijest, te mnogi od njih smatraju kako je United sada u velikoj prednosti.

“Užasan nogometni dan, Cavani je izašao iz igre zbog povrede, tri dana pred utakmicu protiv Manchester Uniteda”, “Manchester United će biti najsretniji klub na svijetu ukoliko za PSG ne budu igrali Neymar i Cavani”, “Nadam se kako će se Cavani oporaviti do utakmice” su samo neki od komentara.

U međuvremenu, trener ‘Crvenih vragova’ Ole Gunnar Solskjaer je nakon današnje utakmice protiv Fulhama komentarisao predstojeći susret protiv prvaka Francuske izjavivši: “Očekujem timsku igru. Danas je prilika za sve da mi kažu kako žele igrati u utorak navečer jer je to velika utakmica. Morate vjerovati igračima, i vjerujem kako će mi pokazati da zaslužuju šansu u utorak. I sam sam bio u takvim situacijama nekoliko puta u karijeri.”

“Bilo bi riskantno koristiti istih početnih jedanaest kao i danas. Ukoliko želimo biti uspješni ove sezone, trebat će nam doprinos svih igrača, i svi oni su toga svjesni. Moraju biti spremni kada dobiju priliku. Dok sam igrao, trener nas je uvijek uvjeravao kako je svaki član tima bitan.”

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!