NaslovnicaVijestiŠOKANTAN I NEOČEKIVAN TRANSFER: Petr Cech odlazi iz Arsenala! IME KLUBA ĆE...

ŠOKANTAN I NEOČEKIVAN TRANSFER: Petr Cech odlazi iz Arsenala! IME KLUBA ĆE VAS ŠOKIRATI!

Šokantan i neočekivan transfer. Petr Cech odlazi iz Arsenala! Ime novog kluba u koji prelazi će vas šokirati! Petr Cech je možda zadržao broj jedan uoči sezone 2018/19, ali 36-godišnjak vjerojatno neće biti Arsenalov prvi izbor u nadolazećoj sezoni.

Šokantan i neočekivan

Novi menadžer Topnika Unai Emery uvjerio je svoje nove poslodavce da prošli mjesec dovedu Bernd Lenoa iz Bayer Leverkusena za 19.3 milijuna funti.

Njemački internacionalac, koji je deset godina mlađi od Cecha, dobio je dres sa brojem 19, ali će gotovo sigurno biti u prvoj postavi Arsenala u njihovoj prvoj utakmici protiv Manchester Cityja 12. kolovoza.

Unatoč dolasku Lena, Cech tvrdi da želi ostati na stadionu Emirates i boriti se za njegovo mjesto.

“Moj ugovor sa Arsenalom traje još godinu dana”, rekao je novinarima ranije ovog mjeseca. “Jedina stvar za koju se pripremam je borba za prvo mjesto na golu.”

“Napoli je zainteresiran, ali moja je budućnost u Arsenalu. Nisam razmišljao o promjeni klubova.”

Nije iznenađenje da Cech nije bio u iskušenju za prelazak u Italiju. Jedan od glavnih razloga zbog kojih se priključio Arsenalu 2015. godine iz Chelseaja je bilo zato što je želio ostati u Londonu.

Cech i njegova obitelj su se naselili u glavnom gradu Engleske, nakon što su živjeli tamo od dolaska u Chelsea u 2004. godini.

I mogoa bi dobiti priliku da ostane u Londonu, čak i ako odluči napustiti Arsenal, navodi se u šokantnom izvješću Sky Sportsa Kaveh Solhekola u utorak navečer.

Šokirao je sve obožavatenje nogometa nakon što je otkrio kako Chelsea razmišlja o ponovnom potpisivanju Cecha ako – ili bolje, kada – prodaju Thibaut Courtoisa Real Madridu.

S obzirom na Cechovu dob i činjenicu da su njegovi nastupi gotovo jedva bili uvjerljivi tijekom proteklih nekoliko sezona, to bi zasigurno bio jedan od najvećih šokova ljetnog prijelaznog roka ako se taj transfer ostvari.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!