NaslovnicaVijestiŠokantan odogovor Francuza na rođendansku čestitiku: NaTwitteru ponizio i osramotio svoj trenutni...

Šokantan odogovor Francuza na rođendansku čestitiku: NaTwitteru ponizio i osramotio svoj trenutni klub

Francuski defanzivac  i član Ankaragucua, Thomas Heurtaux javno je osramotio svoj klub, koji mu je prije dva dana na društvenoj mreži čestitao rođendan.

U turskom nogometu, financijski problemi nisu nikakva novost, budući da nisu samo veliki divovi Fenerbahce i Galatasaray u finansijskim problemima, nego je slična situacija i u mnogo manjim klubovima. Turski klubovi vole kupovati ​​velika imena u poznim igračkim godinama i ponuditi im masne ugovore a kada je potrebno ispuniti ugovorne odredbe, stvari često krenu po krivu.

FONDACIJA U LYONU OBORILA SVJETSKI REKORD ZA NAJDUŽU UTAKMICU IKADA: Igrali jednu nogometnu utakmicu čak 68 sati

Francuski branič Thomas Heurtaux preselio se u Ankaragucu prije početka ove sezone, gdje je kao bivši član Udinesea i Chieva stigao kao veliko pojačanje. Trideset jednogodišnji Francuz igrao je u Turskoj vrlo malo, i kao rezultat toga, zaboravljen je u klubu čak i u danima kada mu treba dati dogovorenu plaću. Kada mu je klub prije dva dana na društvenoj mreži čestitiao rođendan, Heurtaux je iskoristio priliku i posramio svoj klub pred svima.

“Zdravo, MKE Ankaragucu, hvala vam na rođendanskoj čestitci. Ako mi želite dati poklon, možeš mi ovaja mjesec isplatiti neku platu od devet koliko mi ih dugujete” napisao je Heurtaux.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!