NaslovnicaVijestiŠOKANTAN TRANSFER NA OLD TRAFFORDU: United vraća bivšeg napadača - prije 11...

ŠOKANTAN TRANSFER NA OLD TRAFFORDU: United vraća bivšeg napadača – prije 11 godina je igrao za Crvene đavole!

Manchester United je povezan sa ponovnim susretom sa bivšim igračem Carlosom Tevezom, jer je Ole Gunnar Solskjaeru potrebno pojačanje u napadu.

ŠOKANTAN TRANSFER

“Crveni đavoli” su zadobili veliki udarac ovog mjeseca nakon ozljede Marcus Rashforda, jer su već prije nekoliko tjedana izgubili svog najboljeg strijelca.

Za ekipu koja se muči pred golom protivnika, to bi se moglo pokazati kao veliki korak unazad za borbu za prva četiri mjesta u Premier ligi.

Zauzvrat, mogli bi potražiti rješenje za svoje probleme u siječnju, gdje Corriere dello Sport izvještava kako bi Tevez mogao biti šokantni transfer kojeg bi United doveo da riješi taj problem u napadu.

35-godišnjak je prethodno uživao u uspješnoj čaroliji na Old Traffordu, ali to se završilo prije 11 godina. Od tada se vratio u svoju domovinu sa Bocom Juniors, ali naizgled bi mogao još jednom biti na njihovom transfer radaru.

Budući da će mu ovog ljeta isteći trenutni ugovor, to bi moglo dodatno olakšati stvar, ali ostaje da se vidi hoće li ponuda za posudbom biti prihvaćena ili ne.

Tevez je kao profesionalni nogometaš postigao 287 golova u 671 utakmici, osvajajući trofeje u Argentini, Engleskoj, Italiji i Kini. Njegovo iskustvo i kvaliteta mogli bi biti neprocjenjivi za neke mlađe igrače u Solskjaerovoj momčadi, ali ostaje pitanje koliko mu je tog profesionalizma ostalo ako se ovog mjeseca vrati u Man Utd.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!