NaslovnicaVijestiŠOKANTAN TRANSFER NA POMOLU: Alexandro Pato se vraća u Englesku!

ŠOKANTAN TRANSFER NA POMOLU: Alexandro Pato se vraća u Englesku!

U jednoj od najčudnijih priča ove godine je ta da je bivši napadač AC Milana i Chelseaja Alexandre Pato povezan sa prelaskom u Birmingham City iz Championshipa.

ŠOKANTAN TRANSFER

Pato (31) je trenutno slobodan igrač nakon što je postigao dogovor sa Sao Paulom o raskidu ugovora u kolovozu.

Napadač, koji se brazilskoj momčadi pridružio prošle godine nakon što je napustio kineskog Superligaša Tianjina Quanjiana, postigao je devet golova u 35 nastupa u svom drugom boravku u klubu.

No, nakon što je pristao napustiti klub, Pato je sada glavna meta za Aitora Karanku i njegovu momčad iz Birminghama, navodi talijanski Calciomercato.

Birmingham City se mučio pred golom protivnika ove sezone, postigavši samo tri gola u prvih sedam utakmica, a Patoa očito vide kao nekoga tko im može pomoći u tome.

Momčad Karanke se nalazi na 17. poziciji sa jednom pobjedom, četiri remija i dva poraza.

Pato nikada nije opravdao očekivanja nakon obećavajućeg početka karijere u AC Milanu, gdje je u 117 nastupa za talijanskog velikana postigao 51 gol.

Pokušao je oživjeti svoju karijeru preseljenjem na posudbu u Chelsea i Corinthians, kao i sa prelaskom u Villarreal, ali nije uspio.

Brazilski napadač se potom preselio u Kinu i činilo se da stvari idu dobro.

Pato se pridružio Tianjin Quanjuanu, kojim upravlja Fabio Cannavaro, u ugovoru vrijednom 15.5 milijuna funti, a navodno je zarađivao oko 4.7 milijuna funti godišnje.

Nastavio je postizati 36 golova u 60 utakmica tijekom dvogodišnjeg boravka u kineskoj Super ligi.

Pogledajte i video ispod gdje se očigledno vidi da je Pato previše dobar za kinesku Super ligu.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!