NaslovnicaVijestiŠokantan transfer na pomolu: Barcelona na ljeto dovodi otpisanu zvijezdu Cityja

Šokantan transfer na pomolu: Barcelona na ljeto dovodi otpisanu zvijezdu Cityja

Joao Cancelo, portugalski defanzivac, je pred nevjerojatnim transferom jer se najvjerovatnije neće zadržati ni u Bayernu ni u Manchester Cityju. Nakon sukoba s Pepom Guardiolom, Portugalac je odlučio promijeniti klub i pojačati minhenski Bayern, ali nije pružio najbolje partije, zbog čega Bavarci vjerojatno neće otkupiti njegov ugovor.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prema informacijama Katalonskog Sporta, Joao Cancelo nema namjeru ostati u Bayernu, a nije ni posebno zainteresovan za povratak na Etihad. Njegov agent, Jorge Mendes, održao je sastanak s rukovodstvom Barcelone kako bi dogovorio transfer koji bi bio pomalo iznenađujući. Izvještaji sugeriraju da bi Cancelo mogao pojačati Katalonce gdje bi prvobitno došao na posudbu s mogućnošću otkupa u ljeto 2024. godine.

Xavi izuzetno cijeni Joaa Cancela, portugalskog defanzivca, i vjeruje da može doprinijeti njegovom napretku u karijeri, kao i uspjehu katalonskog tima. Portugalac ima ugovor s Manchester Cityjem do ljeta 2027. godine, a pridružio se Etihadu iz Juventusa 2019. godine, gdje je do sada odigrao 154 utakmice u svim takmičenjima.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!