NaslovnicaVijestiŠOKANTAN TRANSFER NA POMOLU: Barcelona vraća bivšeg igrača - otišao je 2011....

ŠOKANTAN TRANSFER NA POMOLU: Barcelona vraća bivšeg igrača – otišao je 2011. godine, a sada ima šansu da se vrati na Nou Camp!

Mediji iz Španjolske navode kako Barcelona nadgleda Arsenalovu i Španjolsku zvijezdu Hector Bellerina, a klub ga sada navodno želi vratiti na Nou Camp u bliskoj budućnosti.

ŠOKANTAN TRANSFER

Bellerin je nekada bio pod ugovorom za Barcu, prije nego što se preselio u Topnike 2011. godine, a Španjolac je procvao za vijeme svog boravka u sjevernom Londonu.

Međutim, čini se da Barca želi vratiti Bellerina na Nou Camp prema pisanju Don Balona, s tim da Barca želi poboljšati mogućnosti desnog beka ovim transferom.

Izvještaj također napominje kako će Bellerin biti dostupan za najviše 30 milijuna eura, povoljnu cijenu koju treba platiti, jer je pred njim još uvijek veliki dio karijere.

Posljednjih 18 mjeseci Bellerinova karijera u Arsenalu je uništena ozljedama, a 24-godišnjak je od početka sezone 2018/19 odigrao samo 26 nastupa za Topnike na svim natjecanjima.

No, unatoč tome, španjolski internacionalac bi ipak bio kvalitetno pojačanje za Barcu, pogotvo ako uzmete u obzir njihove nedavne probleme sa desne strane obrane.

Semedo i Roberto do sada nisu uspjeli impresionirati navijače Barce, s tim što Valverde naizgled nije želio pružiti priliku Moussa Wagueu da impresionira u početnih 11.

Dovođenjem Bellerina bi moglo biti dobro za Barcu jer je on provjeren desni bek, dok mu ne bi trebalo mnogo da nauči stil igre Barcelone s obzirom na to da je nekada igrao za njih.

Ono što ostaje da se vidi jeste hoće li Valverde i društvo odlučiti se u skorijoj budućnosti poslati ponudu za zvijezdu Arsenala.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!