NaslovnicaVijestiŠOKANTAN TRANSFER NA POMOLU: Georginio Wijnaldum se vraća u Englesku!

ŠOKANTAN TRANSFER NA POMOLU: Georginio Wijnaldum se vraća u Englesku!

Prema izvješćima stranih medija, Georginio Wijnaldum bi se šokantno mogao vratiti u Premier ligu ovog mjeseca sa Arsenalom koji je vrlo blizu dogovora sa PSG-om. Navodno će dovesti Wijnalduma na posudbu do kraja sezone.

ŠOKANTAN TRANSFER

Wijnaldum se na ljeto pridružio PSG-u u besplatnom transferu nakon što se nije uspio dogovoriti oko novog ugovora sa Liverpoolom, ali se nije nametnuo treneru Mauriciju Pochettinu na Parku Prinčeva.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

31-godišnjak je ranije ove sezone priznao da nije u potpunosti zadovoljan na Parku Prinčeva, nakon čega je Arsenal odmah reagirao i sada ga dovode na posudbu.

Topnici žele dovesti veznog igrača ovog mjeseca, s obzirom da Thomas Partey i Mohamed Elneny odlaze na Afrički kup nacija, koji počinje 9. siječnja.

U međuvremenu se i Newcastle dovodi u vezu sa svojim bivšim veznjakom.

Wijnaldum je postigao 11 golova u 40 utakmica u jednoj sezoni na St. James Parku prije nego što je prešao u Liverpool 2016. godine.

Za Redse je zabio 22 gola u 237 utakmica, osvojivši i Premier ligu i Ligu prvaka tijekom svog boravka na Anfieldu.

Govoreći u listopadu, Wijnaldum je priznao da je njegov početak u PSG-u bio težak, ali je obećao da će promijeniti formu.

“Ne mogu reći da sam potpuno sretan, jer situacija nije onakva kakvu sam želio”, rekao je za NOS.

“Ali to je nogomet i morat ću se naučiti nositi s tim. Ja sam borac. Moram ostati pozitivan i naporno raditi da to preokrenem.”

“Puno sam igrao posljednjih godina, uvijek sam bio u formi i također sam bio vrlo dobar. Ovo je nešto drugačije i na to se treba naviknuti.

“Stvarno sam se veselio novom koraku i onda se ovo dogodilo. Jako je teško. “

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!