NaslovnicaVijestiŠOKANTAN TRANSFER NA POMOLU: Liverpool dovodi bivšeg igrača Benfice i Bayerna!

ŠOKANTAN TRANSFER NA POMOLU: Liverpool dovodi bivšeg igrača Benfice i Bayerna!

Liverpool navodno pravi šokantan transfer za bivšeg igrača Swanseaja Renata Sanchesa ako Georgino Wijnaldum ode u Barcelonu.

Smatralo se da je Swansea dobio dobrog igrača kada je uspio potpisati portugalskog internacionalca na sezonsku posudbu 2017/18.

Međutim, nije impresionirao tijekom svog boravka u južnom Velsu, gdje nije uspio postići niti jedan gol u 12 nastupa, nakon čega je Swansea ispao iz Premier lige.

Evo jedne od situacija kada je igrao u Swanseaju protiv Chelseaja.

23-godišnjak se preselio u Lille 2019. godine uz naknadu za koju se vjeruje da iznosi oko 25 milijuna funti, a od tada je ponovo otkrio svoju formu.

Prema francuskom Le10Sportu, Liverpolov Jurgen Klopp identificirao ga je kao idealnu zamjenu za Wijnalduma, ako ovaj ode u Barcu.

Predsjednik Lillea Gerard Lopez još u siječnju je tvrdio da je klub odbio ogromnu ponudu od 64 milijuan funti za Sanchesa.

Lille je trenutno na vrhu Ligue 1. Sanchez je ove sezone odigrao 10 nastupa i postigao jedan gol.

Lille će možda morati unovčiti Sanchesa zbog ozbiljnih finansijskih problema u kojima se našao francuski nogomet.

Iznenadni prekid televizijskog ugovora vrijednog milijardu dolara stvorio je ozbiljnu novčanu krizu za francuske klubove kako se bliži siječanjski prijelazni rok.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!