NaslovnicaVijestiŠOKANTAN TRANSFER NA POMOLU: Liverpool nudi trogodišnji ugovor zvijezdi Manchester Uniteda

ŠOKANTAN TRANSFER NA POMOLU: Liverpool nudi trogodišnji ugovor zvijezdi Manchester Uniteda

Šokantan transfer na pomolu u Premier ligi. Veznjak Manchester Uniteda Marouane Fellaini povezan je sa šokantnim transferom u Liverpool, budući da se približava odlukama o svojoj budućnosti.

ŠOKANTAN TRANSFER

Belgijski internacionalac Fellaini će ovog ljeta biti bez ugovora, a njegov savjetnici imali su pravo na razgovore sa ostalim predstavnicima klubova od siječnja, unatoč tome što je meandžer Uniteda Jose Mouirnho jasno rekao da želi zadržati veznjaka u svojoj momčadi nakon ove sezone.

Sada nam francuska publikacija L’Equipe izvještava da je Liverpool zainteresiran za igrača. Kao i interes iz Besiktasa, Monaca, PSG-a i različitih neimenovanih kineskih klubova. Liverpool je spreman da bivšem igraču Evertona ponudi iznenađujući trogodišnji ugovor.

[su_bet365_app]

Fellaini bi predstavljao jeftinu zamjenu za Liverpoolovog veznog igrača Emre Cana, čiji sporazum istječe i ljeti, a žele ga divovi iz Serije A, Juventus. Međutim, insajderi sa Anfielda su izjavili da je priča iz Francuske daleko od istine.

Mourinho se nada da će uspjeti dati ugovor Fellainiju na Old Traffordu, jer je predložio da će njegov klub ponuditi novi unosni ugovor za 30-godišnjaka, koji je većinu ove sezone proveo van terena zbog ozljeda.

Hoće li ostati ili otići? “Ne znam”, rekao je Mourinho.

[su_champions_league]

“Želim da ostane, klub želi da ostane. Proces – pregovori, brojevi, udaljenosti između ponude i onoga što želi – zapravo ne znam.”

Interes PSG-a će očvrsnuti samo ako klub iz Pariza bude suočen sa ograničenjima potrošnje zbog pravila finansijksog fer pleja, budući da traže alternativu za Thiago Mottu.

Posljednji igrač koji je otišao izravno iz Manchester Uniteda u Liverpool, bio je Phil Chisnall, koji je 1964. godine zamijenio Old Trafford za Anfield.

Ovaj potez bi ipak podigao nešto više pitanja, s obzirom da je Belgijanac odigrao 177 utakmica i postigao 33 gola za Everton.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!