NaslovnicaVijestiŠokantan transfer na pomolu: Luis Suarez se vraća u svoj stari klub!

Šokantan transfer na pomolu: Luis Suarez se vraća u svoj stari klub!

Stiže nam šokantna vijest iz Španjolske, gdje tamošnji mediji navode da se Luis Suarez vraća u svoj stari klub.

Kako pišu španjolski mediji, Liverpool bi mogao na ljeto dovesti Luisa Suareza. Jurgen Klopp ima novi plan za svoju momčadi i sigurno će uraditi remont igračkog kadra.

Mediji su najavili odlazak Mohameda Salaha, što znači da Liverpoolu treba novi napadač.

Iako ova vijest zvuči pomalo nevjerojatno, neki španjolski portali tvrde kako je povratak Luisa Suareza definitivno opcija.

Urugvajac je u Liverpool stigao davne 2011. godine, a tamo je igrao sve do 2014. kada je otišao u Barcelonu za 82 milijuna eura. On je u tri godine provedene u Liverpoolu postigao 82 gola i 47 asistencija u 133 odigrane utakmice.

Od 2020. godine je igrač Atletico Madrida. Otkako je stigao u Madrid, Suarez je bio u odličnoj formi i sa 19 golova je prvi strijelac La Lige.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!