NaslovnicaVijestiŠOKANTAN TRANSFER NA POMOLU: Manchester United kupuje u Chelseaju!

ŠOKANTAN TRANSFER NA POMOLU: Manchester United kupuje u Chelseaju!

Manchester United uputio je šokantan transfer upit o dostupnosti zvijezde Chelseaja N’Golo Kantea. Francuski veznjak imao je ograničenu minutažu pod vodstvom menadžera Franka Lamparda.

ŠOKANTAN TRANSFER

Chelseajev N’Golo Kante je navodno spreman napustiti Chelseaja sa Interom koji je favorit za njegov potpis.

Prema pisanju Mirrora, Kante bi mogao krenuti na Old Trafford nakon što su Crveni đavoli kontaktirali njegove predstavnike.

Interov direktor Piero Ausilio govorio je o Kanteu prije utakmice Intera protiv Fiorentine u subotu:

“Kante je važan dio Chelseaja, mislim da neće biti na prodaju.”

“Imamo osam važnih veznjaka, pokušat ćemo ići naprijed sa njima”, objasnio je direktor za DAZN:

Kante je započeo sve tri Chelseajeve utakmice u Premier ligi, a Lampard bi radije prodao Jorginha umjesto Francuza.

Međutim, samo je Arsenal bio zaintereisran za talijanskog veznjaka, imajući ga u planovima kao treću alternativu iza Thomasa Parteryja i Houssema Aouara.

Manchester United je ove sezone koristio igrače poput Scotta McTominaya, Nemanje Matića i Freda pored Paula Pogbe u veznom redu iza Brune Fernandesa.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!