NaslovnicaVijestiŠOKANTAN TRANSFER NA POMOLU: Manchester United mijenja igrača sa Tottenhamom u siječnju!

ŠOKANTAN TRANSFER NA POMOLU: Manchester United mijenja igrača sa Tottenhamom u siječnju!

Navodi se kako je Manchester United blizu potencijalnog transfera o razmjeni igrača sa Tottenhamom, gdje bi Nemanja Matić otišao u London, a u drugom smjeru bi došao Christian Eriksen.

ŠOKANTAN TRANSFER

Crveni đavoli su odavno povezani sa Eriksenom, koji bi zasigurno bio velika nadogradnja onoga što Manchester United trenutno ima u svom ofanzivnom veznom redu.

Matić se, međutim, u posljednje vrijeme mučio za Manchester United i izgleda da više nije u planovima Ole Gunnar Solskjaera.

Srbijanski internacionalac povezan je sa Tottenhamom otkad je Jose Mourinho zamijenio Mauricioa Pochettina na mjestu menadžera, tako da bi ova razmjena mogla imati smisla za obje strane.

Ostaje da se vidi hoće li Eriksen definitivno preći u United, no očekivanja su da će Real Madrid i Barca također željeti danskog internacionalaca.

Ipak, mediji sugeriraju da je zamjena Eriksen-Matić zamišljena u ovoj fazi, pa će navijači Uniteda da se nadaju da bi njihov klub mogao napraviti pametan potez u siječnju.

Bilo bi uzbudljivo vidjeti Eriksena na Old Traffordu.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!