NaslovnicaVijestiŠokantan transfer na pomolu: Topnici dovode bivšeg igrača?

Šokantan transfer na pomolu: Topnici dovode bivšeg igrača?

Engleski mediji objavili su vijest da Arsenal sprema šokantan transfer pa bi u redove Topnika mogao doći najbolji igrač Marseillea Alexis Sanchez, ali ovaj put besplatno.

Iskusni Čileanac ima ugovor s Marseilleom do kraja ove sezone, a prema informacijama neće produljiti suradnju s francuskim velikanom jer se već sastao s čelnicima Topnika.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

S obzirom na to da će na ljeto postati slobodan igrač, Marseille neće dobiti nikakvu odštetu, a Arsenal mu je ponudio ugovor, ali i bolju plaću.

Sanchez je ove sezone za francusku momčad odigrao 41 utakmicu gledajući sva natjecanja. Postigao je 18 golova, uz četiri asistencije.

Vrijedi spomenuti kako je Sanchez igrao za Arsenal u periodu od 2014. do 2018. godine, a zatim je prešao u Manchester United, a potom i u Inter. Prije dolaska na Emirates igrao je za Barcelonu i Udinese.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!