NaslovnicaVijestiŠOKANTAN TRANSFER NA POMOLU: Zvijezda Barcelone prelazi u Chelsea, nakon što mu...

ŠOKANTAN TRANSFER NA POMOLU: Zvijezda Barcelone prelazi u Chelsea, nakon što mu na Nou Campu nije ponuđen novi ugovor

Chelsea je zainteresiran za potpisivanje Barceloninog lijevog beka Jordi Albe ovog ljeta. Plavci traže nadogradnju na Marcos Alonsa i Jordi Alba bi bio senzacionalano pojačanje.

ŠOKANTAN TRANSFER

Zvijezda Barcelone je jedan od najboljih lijevih bekova na svijetu.

Jordi Alba će dodati tempo i kreativnost na Chelseajevu lijevu stranu i on će ih poboljšati u napadu. Alonso se borio sa formom protekle sezone i netko poput Albe bi bio vitalan protiv slabijih momčadi.

U međuvremenu, Manchester United je također zainteresiran za potpisivanje zvijezde iz La Lige na ljetnom prijelaznom roku.

[su_bonus]

Očigledno je da je Jose Mourinho razočaran igrom Luke Shawa i vjeruje da bi Jordi Alba bio zadivljujuća nadogradnja na bivšeg igrača Southamptona.

Crveni đavoli su također povezani sa igračem Juventusa, Alexom Sandrom.

Bit će zanimljivo vidjeti kamo će igrač završiti na kraju ovog ljeta, ali nema sumnje da je Jordi Alba igrač svjetske klase i da će poboljšati svaku momčad u Premier ligi, ukoliko se odluči napustiti Nou Camp.

Male su vjerojatnoće da će Barcelona željeti da proda svoju vrijednu imovinu i igrač možda neće željeti da napusti ekipu također. Da budemo iskreni, Manchester United i Chelsea sigurno neće odustati.

[su_live_koeficijenti]

No, Alba čeka da mu Barcelona ponudi novi ugovor i njegov agent kaže da je ostao zbunjen nedostatkom kretanja ka naprijed u pregovorima.

Lijevom beku Barcelone su prije 18 mjeseci rekli da će dobiti novi ugovor, ali još uvijek se ništa nije dogodilo.

Agent španjolskog internacionalaca je natuknuo da postoji rastuća tenzija između Albe i Barcelone i on tvrdi da se njegovog agenta ne tretira sa poštovanjem.

“Raul Sanllehi je još uvijek bio u klubu kada su nam rekli ‘ne brinite’ i da će nas pozvati kako bi obnovili ugovor,” rekao je Fores za Sport.

“Ali mi još uvijek čekamo. Prošla je godina i pol do sada. Ne razumijemo ništa, možda je to normalno za Barcelonu ili možda nisu sretni sa nastupima igrača koji je uključen u FIFA-ih 11 igrača i koji je branič sa najviše asistencija u Europskom nogometu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Nakon pobjede Dinama na Rujevici, kladionice izbacile nove koeficijente za HNL

0
U sinoćnjem derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, Dinamo je izašao kao pobjednik protiv Rijeke rezultatom 2:1. Golove su postigli Brune Petković i Arber Hoxha,...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!