NaslovnicaVijestiŠokantan video: Branič Atletico Madrida htio se potući s navijačima nakon poraza...

Šokantan video: Branič Atletico Madrida htio se potući s navijačima nakon poraza od Villarreala

Branič Atletico Madrida Mario Hermoso pokušao se potući s navijačima nakon razočaravajućeg poraza njegove momčadi kod kuće od Villarreala.

Atletico je poražen rezultatom 2-0 s igračem manje, a nervozni su bili i navijači koji su nakon utakmice ostali na stadionu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Uslijedile su žestoke kritike na račun igrača madridskog kluba, a španjolski stoper Mario Hermoso nije si mogao pomoći. Morao se osvrnuti na provokacije, a čak je krenuo i u fizički obračun s navijačima preskočivši ogradu koja dijeli teren i tribine.

Spremno je krenuo na provokatore, ali su ga članovi stručnog stožera i redari nekako uspjeli smiriti. Zgrabili su ga i vratili na teren, a na stadionu se ubrzo pojavila policija koja je nezadovoljne navijače ispratila s tribina.

Lijevi bek Renan Lodi krenuo je drugim putem i na kritike odgovorio pokazivanjem srednjeg prsta.

Atleticovi navijači najviše su bili bijesni na Antoinea Griezmanna koji je u Madridu odigrao tek nešto više od pola sata.

Atletico će se pokušati “vratiti” sljedeći tjedan kada putuju na utakmicu protiv Valencije na Mestalli u ponedjeljak 29. kolovoza.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!