NaslovnicaVijestiŠokantan video prikazuje navijače Man Uniteda kako se svađaju tijekom poraza od...

Šokantan video prikazuje navijače Man Uniteda kako se svađaju tijekom poraza od Brightona

Nogometaši Manchester Uniteda otvorili su novu sezonu u engleskoj Premier ligi porazom od 2:1 na svom stadionu protiv Brightona.

Gosti su imali dva pogotka prednosti zahvaljujući njemačkom internacionalcu Pascalu Grossu, ali su Crveni vragovi autogolom Maca Allistera “smanjili” poraz.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Čini se da oko Uniteda ništa ne štima, a na društvenim mrežama osvanula je snimka tučnjave navijača na tribinama Old Trafforda. Razočaravajuće otvaranje sezone dovelo je do bijesa navijača, a sve je kulminiralo u jednom trenutku.

Ten Hag je oštro kritikovao izvedbu svoje momčadi dok je iznio svoje osjećaje u intervjuu nakon utakmice.

“Naravno, definitivno nazadovanje i pravo razočarenje. Uopće nisam zadovoljan, bespotrebno smo izgubili, a mogli smo igrati puno bolje. Pravili smo greške na lopti i organizacijske greške u obrani. Brighton je pristojna momčad, sve pohvale”, rekao je za Sky Sports.

Najnovije vijesti

Krajem godine Jesus Navas će se povući iz profesionalnog nogometa: “Kad...

0
Aktualni europski prvak sa španjolskom reprezentacijom Jesus Navas odlučio se krajem ove godine oprostiti od aktivnog igranja nogometa.Htio je to učiniti ljetos nakon što...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!