NaslovnicaVijestiŠokantna ispovjest: Oca zvijezde Arsenala maltretirali u beogradskom zatvoru

Šokantna ispovjest: Oca zvijezde Arsenala maltretirali u beogradskom zatvoru

Arsenalov igrač Granit Xhak agovorio je u razgovoru  za Guardian o dramatičnom i traumatskom životnom iskustvu svog oca Ragipa koji je kao politički zatvorenik u bivšoj Jugoslaviji proveo tri i pol godine iza rešetaka.

Oca zvijezde Arsenala

“Koliko ja znam, prvih nekoliko mjeseci u zatvoru još uvijek je bilo u redu. Zatim su počeli da ga tuku” započeo je Granit Xhaka pričati priču o ocu.

Njegov otac bio je optužen da je 1986. godine bio na demonstracijama u Beogradu. Dvadesetdvogodišnjak je tada bio student na Sveučilištu u Prištini, a nakon što je uhićen, osuđen je na šest godina zatvora. Također je dijelio ćeliju s još četiri zatvorenika, i mogao je napustiti ćeliju samo jednom dnevno i to na deset minuta.

[su_bonus]

“Kao njegovog sina, njegova priča me je pogodila i negdje duboko je usidrena u srcu. Kamo god idemo zajedno, zamolim ga da mi opet priča o tome, ali još uvijek ne mislim da mi je sve otkrio. Uvijek postoje trenuci tišine kada mi se čini da proguta riječi i ne otkriva mi čitavu istinu. Možda je sve jednostavno previše bolno i ne želi nas opterećavati time. ”

>> Newcastle dobiva novog vlasnika: Stigla ponuda od 300 milijuna funti

Granit kaže da je njegov otac bio ponosan građanin Kosova koji se borio u korist prava svog naroda.

“Nije bio jedini, mnogi su bili uhićeni, poput očevog strica, koji je dobio 15 godina”, kaže nogometaš Arsenala koji veoma poštuje i svoju majku. “Imam nevjerojatno poštovanje prema njoj. Ona i moj otac bili su zajedno samo tri mjeseca kada je on uhićen, ali ona ga je čekala tri i pol godine. Moja mama je izuzetna osoba.

[su_bet365_100_bonus]

“Kad je otac 1990. godine zajedno sa njegovim stricem napustio zatvor, oni su emigrirali u Švicarsku, gdje se je rodio Taulant 1991. godine, a godinu dana kasnije rođen je Granit.

Prvi je veznjak Basela i reprezentacije Albanije, a drugi je veznjak Arsenala i Švicarske.

“Otac mi je pokazao što je mentalna moć, čvrstoća. Bio je naš idol, glumac koji nam je pokazao da moramo biti jaki ako želimo nešto učiniti u našem životu ili uspjeti. ”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!