NaslovnicaVijestiŠokantna izjava predsjednika PSG-a nakon što je sezona u Ligue 1 poništena!

Šokantna izjava predsjednika PSG-a nakon što je sezona u Ligue 1 poništena!

Predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi otkrio je da će klub i dalje igrati u Ligi prvaka ove sezone, čak i ako domaće utakmice budu održane u inostranstvu.

Šokantna izjava predsjednika

PSG je imao visoko vodstvo od 12 bodova na vrhu tabele Ligue 1 prije nego što je sezona suspendirana zbog panedmije koronavirusa.

A Francuska je u utorak objavila da Ligue 1 i Ligue 2 neće nastaviti jer zemlja primjenjuje zabranu sportskih događanja do rujna.

Prema francuskom listu L’Equipeu, Al-Khelaifi je rekao da poštuju odluku francuske vlade.

No, šef PSG-a je dodao da će klub nastaviti igrati u Europi ukoliko UEFA nastavi turnir Lige prvaka ove sezone.

“Poštujemo odluku francuske vlade”, rekao je.

“Uz dogovor UEFA-e, namjeravamo sudjelovati u posljednjoj fazi Lige prvaka na mjestima i datumima gdje će se ona organizirati.

“Ako nije moguće igrati u Francuskoj, igrat ćemo naše utakmice u inozemstvu i pobrinut ćemo se za najbolje uvjete zdravstvene sigurnosti za naše igrače i cijelo naše osoblje.”

PSG je uspio napredovati u četvrtfinale natjecanja nakon što je u osmini finala pobijedio Borussiju Dortmund.

UEFA navodno razmatra mogućnosti završetka Lige Europe i Lige prvaka u kolovozu nakon završetka domaćih sezona.

Prema izvješćima, finale Lige prvaka moglo bi se održati 29. kolovoza ako se datum ponovnog pokretanja natjecanja u europskom vrhunskom natjecanju odbije.

UEFA je nedavno zatražila da najviši europski prvoligaši dostave presude o tome žele li dovršiti ili otkazati sezone do 25. svibnja.

Francuski premijer Edouard Philippe potvrdio je da se svi oblici profesionalnog sporta neće nastaviti, učinkovito isključujući mogućnost iza zatvorenih vrata.

“Sezona profesionalnog sporta 2019.-20., Uključujući nogomet, neće se moći nastaviti”, rekao je.

“Moguće je, po sunčanim danima, vježbati pojedinačne sportske aktivnosti na otvorenom, očito poštujući pravila društvene udaljenosti.

“Neće biti moguće, niti baviti se sportom na zatvorenim mjestima, niti ekipno ili kontaktne sportove.”

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!