NaslovnicaVijestiŠOKANTNA PONUDA ZA ZVIJEZDU IZ PREMIER LIGE: Ponudili mu 205.000 funti tjedno,...

ŠOKANTNA PONUDA ZA ZVIJEZDU IZ PREMIER LIGE: Ponudili mu 205.000 funti tjedno, stan, dva automobila sa vozačem i dodatni novac za avionske karte!

Visoko profilna zvijezda iz Premier lige je šokantno odbila masovno unosan transfer u Kinu, nakon što mu je ponuđen osnovni ugovor u vrijednosti nešto više od 200.000 funti tjedno.

ŠOKANTNA PONUDA

Prema Mirror Footballu, zvijezda Chelseaja Willian je odlučio odbiti veliku ponudu iz kineske Super lige Šangaj Greenland Shenhua, a razumljivo je da su azijski giganti Chelseaju ponudili 17.8 milijuna funti za potpis zvijezde, piše brazilski Esporte.

Willianu je ponuđena ogromna osnovna plaća od 10.8 milijuna funti godišnje, što znači da bi to bilo 205.000 funti tjedno, a ugovorna ponuda također uključuje bonuse na temelju nastupa, golova i Šangaja u osvajanju naslova Super lige.

COPA AMERICA: Najava 46. izdanja ovog natjecanja!

Šangaj Shenhua je sigurno pokušao sve kako bi namamio Williana van Stamford Brdigea, dok je također shvaćeno da su ponudili Willianu unajmljeni stan, dva automobila sa vozačem i čak dodatni novac za avionske karte.

Willian ulazi u posljednju godinu svog ugovora sa Plavcima i krilni igrač počinje privlačiti zanimanje nekoliko vrhunskih ekipa, a ranije ovog tjedna Sky Sports je otkrio da su Barcelona i Atletico Madrid također poslali ponudu za potpisivanje bivše zvijezde Shakhtara.

Peru – Brazil: Susret za prvo mjesto u grupi

Profesionalno Williana usred tih ponuda bez sumnje će oduševiti Chelseaja, također je shvaćeno da će mu klub ponuditi dvogodišnje produljenje ugovora s obzirom na to da je pokazao želju da ostane u Premier ligi.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!