NaslovnicaVijestiŠOKANTNA VIJEST: UEFA će izbaciti juniore Dinamo Zagreba iz Lige prvaka?

ŠOKANTNA VIJEST: UEFA će izbaciti juniore Dinamo Zagreba iz Lige prvaka?

Stiže još jedna šokantna vijest. Da li će UEFA izbaciti juniore Dinamo Zagreba iz Lige prvaka? Dinamo Zagreb je pobijedio Anderlechta u Brusselu sinoć, rezultatom od 2-0 i napredovao je u četvrt-finale Lige prvaka za juniore.

izbaciti juniore Dinamo Zagreba iz Lige prvaka

Dinamo Zagreb je nagrađen tim prolaskom, jer imaju jednu od najboljih omladinskih škola u svijetu. Bili su bolji od Anderlechta i sada će igrati protiv Barcelone u Zagrebu u četvrt-finalu.

“Barcelona je dobra ekipa, fantastična ustvari, to je ipak Barcelona. Ali mi smo bolji. Vjerujemo u sebe i idemo do kraja”, rekao je igrač koji je sinoć postigao pogodak za Dinamo, Amer Gojak.

Dinamo će se suočiti sa Barcelonom na glavnom Maksimir stadionu sa velikom publikom koja se očekuje u Zagrebu, koja će željeti da vidi svoje ljubimce kako prolaze u polu-finale juniorske Lige prvaka.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Ali, postoji jedan problem. Vijest koja je doputovala u Zagreb je ta da bi juniorska momčad mogla biti izbačena iz Lige prvaka.

Naime, igrač Dinamo Zagreba, Matija Fintić je u završnici susreta protiv Anderlechta ušao sa klupe, a već je imao tri žuta kartona prije ove utakmice, što bi trebalo da je imao zabranu igranja i nije smio nastupiti.

UEFA je pokrenula disciplinski postupak protiv Dinama, jer jedan mladi igrač nije smio da igra tu utakmicu, imao je suspenziju zbog žutih kartona.

“Do 29. februara ćemo znati više, nadamo se blažoj kazni. Bilo je mnogo sličnih slučajeva, neki klubovi su bili izbačeni, a neki nisu, mi se nadamo da se to neće desiti,” rekli su čelnici Dinama.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!