NaslovnicaVijestiŠOKANTNE VIJESTI IZ ŠPANJOLSKE: Zvijezda Atletico Madrida kontaktirala predsjednika Florentino Pereza!

ŠOKANTNE VIJESTI IZ ŠPANJOLSKE: Zvijezda Atletico Madrida kontaktirala predsjednika Florentino Pereza!

Napadač Atletico Madrida Joao Felix navodno je kontaktirao predsjednika Real Madrida Florentina Pereza zbog mogućeg šok-transfera na Bernabeu.

ŠOKANTNE VIJESTI

Portugalski internacionalac se nije najbolje snašao u Atleticu još od ljeta s velikim transferom iz Benfice, gdje su ga smatrali pravim čudom.

Ipak, Felix se sada muči i čini se da želi otići iz ekipe Diega Simeonea u potencijalnom transferu koji bi bez sumnje izazvao bijes navijača njegovog kluba.

Don Balon tvrdi da Felix žali što se nije pridružio Atleticovom suparniku Real Madridu, a sada je zamolio Pereza da ga spasi od njegovih mučenja na Wanda Metropolitanu.

Ostaje nam da vidimo hoće li se Real u tom trenutku kockati s 20-godišnjakom koji se muči sa formom, iako bi to mogao biti rizik.

Felix očito neće tako brzo izgubiti sav svoj talent, ali možda nije baš odgovarajući za Simeoneove taktičke zahtjeve.

Bilo bi, međutim, ogromna šteta ugledu igrača u Atleticu kada bi on tako brzo napustio klub kako bi se pridružio njihovim gradskim rivalima.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!