NaslovnicaVijestiŠOKANTNI IZVJEŠTAJI IZ ITALIJE: Juventus ponudio Cristiana Ronalda Barceloni!

ŠOKANTNI IZVJEŠTAJI IZ ITALIJE: Juventus ponudio Cristiana Ronalda Barceloni!

Cristiano Ronaldo ponuđen je Barceloni od strane trenutnog kluba Juventusa prema šokantnim izvještajima koje nam donosi ugledni Guillem Balague.

ŠOKANTNI IZVJEŠTAJI

Ronaldo se pridružio talijanskoj ekipi iz Real Madrida 2018. godine, klub ga je vidio kao čovjeka koji će im osvojiti Ligu prvaka.

Međutim, Juventus je ispao u osmini finala u obje sezone koje je 35-godišnjak proveo kod njih i mogli bi sada biti spremni da ga prodaju.

Balague je otkrio da klub očajnički želi da se oslobodi Ronaldovih plaća i stoga su ga ponudili svuda, uključujući i Barcelonu.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Bio bi to šokantan transfer s obzirom na Ronaldov status madridske legende, kao i na šanse da se on poveže sa Lionelom Messijem.

Ronaldo i Messi su suparnici u posljednjih deset godina, gdje su se između sebe dodavali sa Zlatnim loptama.

Dvojac nikada nije igrao u istoj momčadi, ali bi razorili svaku obranu zajedno.

Juventus je pretrpio šokantnu eliminaciju iz Lige prvaka od Lyona, što je rezultiralo otpuštanjem Maurizija Sarrija.

Ronaldo je postigao dva gola dok je Juventus pobijedio 2-1, ali je Lyon prošao zahvaljujući gostujućem golu, nakon što su u prvoj utakmici pobijedili sa 1-0 na domaćem stadionu.

Portugalski internacionalac je otišao na Instagram nakon vijesti o otpuštanju Sarrija, te je objavio emotivnu poruku svojim navijačima.

“Sezona 2019/20 je za nas gotova, mnogo kasnije nego obično, ali ipak prije nego što smo očekivali”, započeo je.

“Sada je vrijeme za razmišljanje, vrijeme je za analizu uspona i padova, jer je kritičko razmišljanje jedini način za poboljšanje.

“Ogroman klub poput Juventusa mora uvijek razmišljati kao najbolji na svijetu, raditi kao najbolji na svijetu, tako da možemo sebe nazvati jednim od najboljih i najvećih klubova na svijetu.

“Ponovna pobjeda u Serie A u tako teškoj godini je nešto na što smo vrlo ponosni. Osobno, postizanje 37 golova za Juventus i 11 za reprezentaciju Portugala nešto je zbog čega se u budućnosti nosim s obnovljenom ambicijom i željom da igram iz godine u godinu sve bolje i bolje.

“Ali navijači zahtijevaju više od nas. Oni očekuju više od nas. I mi moramo dostaviti, moramo ispuniti najviša očekivanja.

“Neka ova kratka pauza za godišnji odmor omogući svima nama da donosimo najbolje odluke za budućnost i vratimo se snažnije i predanije nego ikad.”

“Vidimo se uskoro!”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!