NaslovnicaVijestiŠOKANTNI oproštajni govor Nike Kovača: Robben, Ribery i Lewandowski OGORČENI

ŠOKANTNI oproštajni govor Nike Kovača: Robben, Ribery i Lewandowski OGORČENI

Niko Kovač broji svoje posljednje dane na klupi Bayern jer je više ili manje jasno da će zbog loših rezultata morati napustiti klupu bavarskog diva.

Kao što je već poznato, uprava kluba već pregovara s Arsenom Wengerom, tako da uskoro možemo očekivati i službenu potvrdu smjene Nike Kovača. Kap koja je prelila čašu bio je remi s Fortunom iz Düsseldorfa (3:3). Njemački prvaci sada zaostaju velikih devet bodova na tabeli Bundeslige za vodećom Borussiom iz Dortmunda, te novog trenera čeka veoma težak zadatak.

POPUNJAVA MJESTO NEYMARA U BARCELONI: Da li je zvijezda iz Bundeslige dorasla ovom zadatku?

Protiv svog trenera, okrenule su se i najveće zvijezde kluba. Njemački Bild otkrio je da se taj odnos konačno skrhao. Kovač, koji je u klupskim prostorijama održao sastanak s igračima, gdje su pale neke teške riječi: „Mene vjerojatno uskoro neće više biti ovdje, ali prije toga želim napraviti nešto …” bio je tajanstven Kovač, a pogled je usmjerio prema Robbenu, Riberyu i Lewandowskom…

Rekao je svima da on nije krivac za loše rezultate ove sezone, već da su to oni igrači, i to najveće zvijezde tima. Glasno im je rekao da u svlačionici prevladava razmišljanje da svi sve znaju i da više znaju od njega. On je kritizirao njemački mentalitet, zbog koje je ekipa navodno “uspavana”, dok je on, kao Hrvat, morao boriti se protiv svega toga.

Prema njemačkom tabloidu, nitko od nogometaša nije shvatio Kovačeve riječi, te su bili ogorčeni zbog optužbi na njihov račun.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!