NaslovnicaVijestiŠOKANTNI POVRATAK BENITEZA U NEWCASTLE: Na umu već ima dva nova pojačanja!

ŠOKANTNI POVRATAK BENITEZA U NEWCASTLE: Na umu već ima dva nova pojačanja!

Rafa Benitez se želi vratiti u Newcastle usred izvještaja da je klub na pragu preuzimanja od strane saudijskog fonda za javna ulaganja.

ŠOKANTNI POVRATAK BENITEZA

Benitez je proveo tri godine u klubu između 2016. i 2019. godine, gdje je osigurao promociju iz Championshipa, usmjeravajući Svrake do udobnog plasmana na sredini tabele pod strogim i rlo malim budžetom.

Npaustio je klub nakon isteka ugovora 2019. godine i nije bio dugo van menadžmenta, jer je nedugo nakon toga preuzeo tim u kineskoj ligi Dalian Professional.

Trener koji je osvojio Ligu prvaka ostaje u svojoj sadašnjoj ulozi, ali prema pisanju Telegrapha, Benitez je sklon povratku na St. James Park – posebno sa predstojećim preuzimanjem od 300 milijuna funti koje bi moglo biti završeno ovog tjedna.

Navodi se da bi Steve Bruce, čovjek koji je prošlog ljeta zamijenio Beniteza, mogao dobiti nogu ako saudijska firma uspije kupiti klub, a Benite, kojeg još uvijek obožavaju navijači Newcastlea, vodeći je kandidat.

Izgleda da Benitez nije otjeran iz kluba, nego jednostavno nije želio potpisati ugovor u klubu u kojem nema podrške na transfer tržištu.

Ako novi investitori dođu sa Bliskog Istoka, isti problemi se ne bi trebali događati.

U stvari, već se govori da bi Benitez želio dovesti John Stonesa i Ross Barkleya iz Manchester Cityja, odnosno Chelseaja.

Bivše kolege iz Evertona su se ove sezone mučile za minutažu u svojim klubovima, a njima će vjerojatno biti omogućeno da se presele u drugi klub na prijelaznom roku.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!