NaslovnicaVijestiŠOKANTNI SNIMAK UBISTVA: LeBron James poludio zbog ubistva crnca u saveznoj državi...

ŠOKANTNI SNIMAK UBISTVA: LeBron James poludio zbog ubistva crnca u saveznoj državi Georgia (VIDEO)

Za vrijeme karantene, jedina prava rekreacija u SAD-u je trčanje vani, jer je cijela država u izolaciji. No, i na običnom jutarnjem trčanju može se dogoditi i prava tragedija.

Tamnoputi Ahmad Arbery (ili Afroamerikanci kako kažu u SAD-u) mirno je trenirao na svom jutarnjem trčanju kad su ga zaustavila dvojica bijelaca, otac i sin. 24-godišnji Arbery želio ih je izbjeći, ali mlađi bijelac došao je k njemu s puškom. Tijekom prepirke, muškarac je upucao Arberyja, koji se spotaknuo i pao na cestu, gdje je preminuo od rana na mjestu tragedije. Ubojstvo se u Georgi dogodilo već u veljači, a nedavno je sud oslobodio obojicu sudionika.

Francuzi su već objavili datum odigravanja povratne utakmice Lige prvaka između Lyona i Juventusa

Obojica su bili bivši policajci koji su obrani rekli da su mislili da će ih Arbery napasti, a zaustavili su ga jer su smatrali da je provalnik koji provalio u kuće u tom naselju.

Oslobađajuća presuda razljutila je mnoge crne Amerikance. Serena Williams, kao i LeBron James, kojeg je vijest o oslobađajućoj presudi potpuno izbacila iz takta. Lebron je vrlo aktivan kada je riječ o pravima crnih Amerikanaca i više puta je javno iznio svoja stajališta o rasizmu.

“Love nas doslovno svaki dan. Svaki put kad napustimo udobnost naše kuće. Zar stvarno uopće ne smijem trčati vani? Šalite se! Žao mi je Ahmeda (počivaj na nebu) i molim Boga da usliša moje molitve za tebe…” napisao je LeBron.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!