NaslovnicaVijestiŠokantno otkriće: "Ibrahimović uopšte nije povrijeđen, on je zapravo..."

Šokantno otkriće: “Ibrahimović uopšte nije povrijeđen, on je zapravo…”

Da nešto ne štima u ekipi Uniteda bilo je vidljivo već neko vrijeme. Problemi su isplivali na površinu kada je javno objavljen sukob Mourinha i Pogbe zbog kojeg je najskuplje pojačanje kluba u historiji izgubilo mjesto u startnoj postavi. Nakon toga je uslijedilo ispadanje iz Lige prvaka, da bi sada otkriven razlog zbog kojeg ne igra Ibrahimović.

Ibrahimović uopšte nije povrijeđen

Jose Mourinhu se ozbiljno trese stolica na poziciji trenera Manchester Uniteda. Unatoč činjenici da se Crveni vragovi u engleskom prvenstvu nalaze samo iza gradskih konkurenata Citya, mišljenje je da je portugalski stručnjak pogubio konce u rukama. Vrhunac  svega je bio poraz od Seville u Ligi prvaka, koja ih je eliminsala u osmini finala, kritike na račun Mourinha su sve veće i veće.

>> Bernd Leno otkrio u koji klub bi mogao preći sljedećeg ljeta

Javnost je također šokirala izjava bivšeg saigrača Zlatana Ibrahimovića, Rumuna Adriana Mutua. Na primjer, Adrian Mutu je otkrio zašto Šveđanin ne igra, ali razlog za to nije uopće nije ozljeda. Prošli mjesec se vratio na trening, ali od tog trenutka nije zaigrao ni u jednoj utakmici.

“Dobio sam informacije da Ibrahimović uopće nije ozlijeđen, nego da je na “hladnom” zbog spora s Mourinhom”, rekao je bivši rumunjski nogometaš ne otkrivši kako je došao do tih informacija.

[su_bonus]

Bilo kako bilo, odsustvo Ibrahimovića je sumnjivo a od ranije je već poznato kako je ovo njegova zadnja sezona na Old Traffordu a možda i u karijeri.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!