NaslovnicaVijestiŠOKANTNO OTRKIĆE: Prije nekoliko godina izbola muža, a sada optužila Neymara za...

ŠOKANTNO OTRKIĆE: Prije nekoliko godina izbola muža, a sada optužila Neymara za silovanje!

Najila Trindade, djevojka koja se bori s brazilskom nogometnom zvijezdom Neymarem, nedavno je stigla u Brazil. S njim “upoznala” putem interneta, a sredinom prošlog mjeseca stigla je u hotel u Parizu, gdje je silovana.

Po dolasku u svoju domovinu prijavila se policiji i izazvala velike probleme, jer je naudila liku i djelu Neymara a događaji pomno su praćeni od strane njegovih sponzora. Ali ipak čini se da je njezina priča izmišljena. Ona se nastojala predstaviti kao žrtva u javnosti, iako se nedavno pojavio snimak koji dokazuje da ni ona nije baš anđeo. Neymara je čak i napala i pogodila ga čašom. Ali to nije ništa u usporedbi s onim što se dogodilo prije nekoliko godina.

Vrhunsko pojačanje stiže u Amsterdam: Ajax razmišlja o luksuznoj kupovini

Prije nekoliko godina bila je udana za brazilskog biznismena Estivensa Alvesa, s kojim je također imala djecu, a njihova vezan nije bila prijateljska. 2014. godine dogodio se incident u njihovoj kući, a policijsko izvješće otkriva da je Najila bila sve samo ne nevina. “Sjedili su u dnevnoj sobi, u jednoj ruci je imala jabuku, a u drugoj nož. Počeli su se svađati, u jednom trenutku ona je zabila nož u prsa i udarila ga. Njen suprug je ranjen, nazvao svoga brata, koji ga je odvedeo u bolnicu“ piše, između ostalog, u zapisniku koji su pronašli brazilski mediji.

Najila je danas dobila dodatne loše vijesti, jer je ostala bez drugog odvjetnika koji ju je zastupao u slučaju Neymara. Prvi je odustao nakon nekoliko dana, dok je drugi trajao samo tjedan dana. Optužen je za krađu dokaznog materijala.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!