NaslovnicaVijestiVrhunsko pojačanje stiže u Amsterdam: Ajax razmišlja o luksuznoj kupovini

Vrhunsko pojačanje stiže u Amsterdam: Ajax razmišlja o luksuznoj kupovini

Ajax ne namjerava tako lako odustati od svog novostečenog statusa jedne od najboljih momčadi u Europi. Odlasci slavnih su neizbježni, ali s druge strane, Ajax na tržištu postaje vrlo ambiciozan.

Ajax će izgubiti brojne važne članove sjajnog tima ovo ljeto, koji je napravio veliki uspjeh u Ligi prvaka, ali u Amsterdamu žele biti sigurni da (neizbježni?) pad ne bude tako velik i da će ovogodišnji polufinalist Lige prvaka zadržati stečenu reputaciju.

Seli se u Italiju: Svjetski prvak sa Njemačkom ponovo mijenja klub!

Dugo se zna da je Ajax ozbiljno zainteresiran za kupnju mlade norveške zvijezde Martina Odegaarda, igrača Real Madrida, a danas španjolski mediji izvješćuju da je nizozemski gigant izrazio interes za nizozemskog reprezentativca Quincy Promesa, koja je prije ove sezone i uspona Ajaxa prešao u Sevillu a jedno vrijeme čak su ga smatrali jednim od najboljih nizozemskih nogometaša.

Ime je stvorio u ruskom Spartaku, ali iza njega je prilično teška sezona u Španjolskoj, gdje nije opravdao očekivanja u Sevillinom dresu. On je prikupio 51 nastup u svim natjecanjima, sugerirajući da Sevilla ozbiljno računa na njega, ali novine Sevilla Estadio Deportivo izvještavaju da će ga Sevilla prodati ako Ajax bude spreman platiti između 25 i 30 milijuna eura.

U prošloj sezoni Ajax je kupovao t.i. provjerene igrače pri čemu su imali mnogo sreće jer se dolazak braniča Daley Blinda i napadača Dušana Tadića pokazao kao potpuni pogodak.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!