NaslovnicaVijestiSeli se u Italiju: Svjetski prvak sa Njemačkom ponovo mijenja klub!

Seli se u Italiju: Svjetski prvak sa Njemačkom ponovo mijenja klub!

Njemački reprezentativni krilni napadač Andre Schurrle bio je prisiljen napustiti Fulham zbog ispadanja ekipe u drugu ligu. On također nema budućnosti u Dortmundu odkale je bio posuđen u London, a sada mu se otvara mogućnost odlaska u Serie A.

Ugovor sa Milionerima Schurrle ima na još dvije godine, ali iskusnom njemačkom napadaču je jasno rečeno kako nema budućnost u Borussiji Dortmund. Schurrle je zadnji put igrao na posudbi u londonskom Fulhamu, odigrao 24 utakmice u Engleskoj Premier ligi nije postigao pogodka, a Fulham je ispao u drugu ligu.

Transfer glasine: Lovren napušta Liverpool, De Ligt do kraja sedmice potpisuje za novi klub, Napoli troši 50 miliona na napadača

Pred dvadeset osmogodišnjim napadačem, koji je 2014. godine postao svjetski prvak sa reprezentacijom Njemače, sada je novi izazov. U igri za Schurrlea, kako su izvijestili njemački mediji, nalazi se i talijanski prvoligaš Lazio. S potonjim, mediji u Italiji su povezivali i Arjena Robbena, koji je prije nekoliko dana napustio Bavarsku prijestonicu, a najvjerojatnije Nizozemac neće završiti u Rimu.

Lazio ima odlična iskustva sa njemačkim igračima a nedavno je dubok trga u ekipi ostavio Miroslav Klose.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!