NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Lovren napušta Liverpool, De Ligt do kraja sedmice potpisuje za...

Transfer glasine: Lovren napušta Liverpool, De Ligt do kraja sedmice potpisuje za novi klub, Napoli troši 50 miliona na napadača

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se planovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

Lovren isprozivao

Agent Mino Raiola u Parizu ovog tjedna dovršava još jedan veliki transfer. Paris Saint-Germain čeka finaliziranje ugovora sa Matthijsom de Ligtom, javlja novinar Gianluca Di Marzio. 19-godišnjem kapetanu Ajaxa otvorene ponude su poslali Barcelona, Manchester City, Bayern München i Juventus tijekom njegovog uspona u Ajaxu, ali su francuski prvaci sada prešli u pole-poziciju u utrci da ga potpišu.

Navas će napustiti Real, ali pod jednim uvjetom!

Napoli priprema ponudu od 50 milijuna eura za zvijezdu PSV-a Hirving Lozana. Reprezentativac Meksika je tijekom prošle godine u velikoj mjeri bio dovođen u vezu s Barcelonom i Manchester Unitedom zahvaljujući impresivnim nastupima za klub i reprezetaciju. On bi u napadu trebao postati ubitačni partner sa Lorenzo Insigneom.

Milan je u potrazi za defanzivcem a metu su pronašli u igraču Liverpoola Dejanu Lovrenu. Milan želi pojačati svoju odbranu a Lovren, koji je izgubio svoje mjesto u ekipi Liverpoola, je jedan od glavnih kandiidata, tvrdi Gianluca di Marzio.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!