NaslovnicaVijestiŠOKANTNO PRIZNANJE NOGOMETNE ZVIJEZDE: "Sve sam imao spremno za samoubistvo"

ŠOKANTNO PRIZNANJE NOGOMETNE ZVIJEZDE: “Sve sam imao spremno za samoubistvo”

Emmanuel Adebayor bio je jedan od najboljih napadača svoje generacije. U svojoj dugoj i bogatoj karijeri igrao je za Monaco, Arsenal, Manchester City, Real i Tottenham, a danas je član turskog  Başakşehira.

U razgovoru za Mail, 35-godišnjak iz Toga govorio je o svojoj karijeri. Karijera u kojoj nije bilo nedostatka uspona i padova. Profesionalnu karijeru započeo je u Metzu, gdje se preselio prije 16 godina. Nije mogao biti sam u stranoj zemlji.

POTEZ ZA POHVALU: Odbio ponudu Intera i produžio ugovor sa Dinamom!

“Imao sam 16 godina, samo sam htio pomoći svojoj obitelji, bio sam pod velikim pritiskom, a kad je obitelj siromašna, svi su siromašni i postoji velika solidarnost među njima. Ljudi bi presreli metak za vas. Kada zarađuješ, tada se osjećaš kao dužnik prema njima. Imao sam oko 3000 eura mjesečne plaće u Metzu a moja obitelj je željela kuću vrijednu pola milijuna, što im nisam mogaopriuštiti. Počeli su me iskorišavati. U klubu me nisu više mogli podnijeti takvoga. Nitko nije bio sretan sa mnom te sam si postavljao pitanje šta je smisao života? ” kaže Adebayor koji je htio uzeti svoj život za vrijeme depresije.

“Pod mojim stanom bila je ljekarna gdje sam kupovao pilule. Kutija za kutijom. U ljekarni su postali sumnjičavi, i nisu mi više željeli prodavati, pa sam slagao da tablete prikupljam za humanitarnu akciju u Togu. Sve sam pripremio, popio sam vodu i bio sam spreman da odem, a onda sam nazvao najboljeg prijatelja u ponoć koji mi je rekao da ne ludim jer su pred mojim životom stvari zbog kojih vrijedi živjeti.”

 

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!