NaslovnicaVijestiŠokantno priznanje Argentinca: Nudili su mi novac da polomim Ronaldinha!

Šokantno priznanje Argentinca: Nudili su mi novac da polomim Ronaldinha!

Bivši argentinski defanzivac Fernando Caceres otkrio je da su mu svojevremeno nudili novac da polomi Ronaldinha!

Fernando Caceres je jedan od najboljih defanzivaca koje je dao argentinski nogomet. U nedavnom intervju za Idols na YouTubeu govorio je o svojoj karijeri.

U istoj on je nastupao za klubove poput River Plate, Boca Juniors i Real Zaragoza kao i za argentinsku nogometnu reprezentaciju.

On je tada otkrio i zanimljivu anegdotu iz vremena kada je igrao u La Ligi. Posebno su zanimljive priče o tome kako je “zaustavljao” Lionela Messija i Ronaldinha.

“Ako Messi krene na vas, udarite ga. To je jedino rješenje koje vam preostaje”, rekao je o Messiju te se osvrnuo na magičnog Brazilca:

“Ponudili su mi 500 hiljada španjolskih peseta (oko 3.000 eura) da slomim Ronaldinha. Htjeli su da ga izbacim iz utakmice. To je također jedini način da ga se zaustavi. Igrao sam za Celtu, a utakmica je bila u Vigu. Ronaldinho je krenuo po loptu, a ja sam ga udario s leđa. Pao je, a ja sam mu ponudio ruku i priznao da su mi ponudili 500 hiljada peseta da ga izbacim iz utakmice. On mi je rekao: “Ako me uhvatiš.” Nisam mogao vjerovati, šokirao me.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!