NaslovnicaVijestiŠOKIRAO NAVIJAČE TOTTENHAMA: Ukoliko osvojimo Ligu prvaka uradit ću ovo!

ŠOKIRAO NAVIJAČE TOTTENHAMA: Ukoliko osvojimo Ligu prvaka uradit ću ovo!

Pred ekipom Tottenhama je veliki dan, možda i najveći u novijoj historiji kluba. Ukoliko savladaju Ajax i dostignu zaostatak iz prvog meča plaasirat će se u veliko finale a ukoliko i u finalu budu uspješni mogli bi ostati bez trenera.

Ako Tottenham slavi protiv Ajaxa i plasira se u veliko finale Lige prvaka, pa čak i ako osvoje ovo takmičenje, mogli bi ostati bez svog trenera. Mauricio Pochettino vjeruje da bi to bio ogroman uspjeh, koji se ne bi mogao ponoviti, pa bi zbog toga napustio klub.

Ajax – Tottenham: Sudar velikih trenerskih znalaca

“Što će se dogoditi ako osvojimo Ligu prvaka? Bilo bi to fantastično postignuće! Bilo bi lijepo zaokružiti petogodišnju akciju u klubu i otići kući. Nije šala! Osvojiti Ligu prvaka s Tottenhamom u ovim okolnostima… Nakon takvog uspjeha, ne bi imao ništa više dati ovom klubu i zato bi otišao” – rekao je Pochettino medijima.

Argentinac sa Spursima još uvijek čeka na prvi trofej, a londonski klub je do sada osvojio samo dvije domaće i evropske titule u svojoj historiji. Okolnosti su nevjerojatne, budući da je Tottenham kupio posljednjeg igrača u siječnju 2018. a već neko vrijeme igraju bez najboljeg nogometaša Harryja Kanea koji je povrijeđen.

Najnovije vijesti

Pogledajte što je radio Antonio Rudiger dok su igrači Reala slavili...

0
U nevjerojatnoj uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka, Real Madrid je nadmašio Bayern rezultatom 2:1, osiguravajući prolazak u finale s ukupnim rezultatom od 4:3. Bayern...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!