NaslovnicaVijestiSOKRATIS PRIZNAO: Evo koja dva igrača su ga nagovorila da dođe u...

SOKRATIS PRIZNAO: Evo koja dva igrača su ga nagovorila da dođe u Arsenal u ljetnom prelaznom roku!

Novi defanzivac Arsenala Sokratis Papastathopoulos otkrio je koje dvije zvijezde ‘Topnika’ su ga nagovorile na dolazak na Emirates u ljetnom prelaznom roku.

Sokratis otkrio zašto je stigao u Arsenal

Grčki reprezentativac je u julu stigao u Arsenal iz Borussije Dortmund za 16 miliona eura, kada je potpisao dugogodišnji ugovor, a nastupio je u svih šest utakmica u novoj sezoni Premier lige.

[su_bet365_koeficijenti]

Kako otkriva, riječ je o njegovim bivšim suigračima iz Borussije Aubameyangu i Mkhitaryanu, sa kojima je razgovarao prije nego što je stigao u londonski klub, te priznaje kako su ga njih dvojica nagovorila na dolazak.

U intervjuu za Sky Sports on je rekao: “Očekivao sam da ću započeti svaku utakmicu, jer sam došao ovdje kako bih bio važan dio tima. Jako sam sretan zbog svega. Prije dolaska u Arsenal razgovarao sam sa Henrikhom Mkhitaryanom i Pierre-Emerickom Aubameyangom i oni su me uvjerili kako je ovo pravi klub za mene. Uvjerili su me kako ću biti važan igrač ovdje i da je pred klubom sjajna budućnost. Nakon tih razgovora nije bilo teško donijeti odluku.”

Sokratis je također dodao kako će ‘Topnicima’ biti potrebno vremena da se prilagode na velike promjene koje je donio novi trener Unai Emery: “Bit će potrebno vremena, jer razlika je velika. Bila je ovo velika promjena za sve u klubu, jer su svi navikli na stari način rada. Novom treneru će biti teško ponoviti sve ono što je uradio Arsene Wenger.”

Arsenal se trenutno nalazi na šestom mjestu u Premier ligi, sa 12 osvojenih bodova nakon šest odigranih kola. ‘Topnici’ će u sljedećem kolu, koje se igra danas, na svom terenu ugostiti četeroplasirani Watford. Emery je nedavno priznao kako je uvjeren da će njegov tim završiti u top četiri ove sezone. Rekao je: “Premier liga je najvažnije takmičenje za nas, jer nam oslikava cijelu sezonu. Jasno je kako imamo vrlo konkurentan tim da završimo u top četiri.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!