NaslovnicaVijestiSolari nije nezadovoljan izdanjem svog tima: Pali smo časno!

Solari nije nezadovoljan izdanjem svog tima: Pali smo časno!

Uprkos brojnim šansama i mnogo boljoj igri u prvom poluvremenu, Real je na kraju doživio ubjedljiv poraz od Barcelone u uzvratu Copa del Reya, i to pred svojim navijačima, a trener Santiago Solari nije nezadovoljan igrom svog tima.

Solari nije nezadovoljan

Real Madrid je pretrpio ubedljiv poraz u revanš meču polufinala Kupa Kralja od vječitog rivala Barselone 3:0 i to na svom stadionu. Međutim, trener kraljevskog kluba Santiago Solari nije bio nezadovoljan predstavom svojih igrača.

“Pali smo časno. Ali sam tužan jer je ovo ipak težak poraz. Nogomet je moćna igra, a mi smo se dobro predstavili, sa energijom ali nismo bili dovoljno odlučni” rekao je Solari.

Ipak, kada Real izgubi 3:0 na svom stadionu teško da se ne može pričati o velikom neuspjehu.

“Ne smatram da je ovo podbačaj, jer ovo je ipak polufinale. Imali smo šanse u prvom poluvremenu, zatim i kod rezultata 0:1. Ne bih se složio da smo gubili kontrolu igre, ali oni su postigli gol iz prvog šuta, a drugi je bio autogol. Mi svoje šanse nismo koristili i nema šta puno da se doda.

Real Madrid je nastavio sa negativnom serijom u ovom natjecanju, pošto mu je ovo već peta vezana sezona kako nije uspio da se plasira u finale, a posljednji put kada je to učinio 2014. tada je i osvojio trofej.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!