NaslovnicaVijestiSolskjaer brutalno iskren: Nismo zaslužili pobjedu protiv Watforda!

Solskjaer brutalno iskren: Nismo zaslužili pobjedu protiv Watforda!

United je slavio u prvoj utakmici koju je kao stalni trener vodio Ole Gunnar Solskjaer, a norveški stručnjak priznao je da njegov tim prikazanom igrom nije zaslužio pobjedu protiv Watforda!

Manchester United se nakon poraza u prošlom kolu protiv Arsenala vratio na pobjednički kolosijek, pošto je na Old Traffordu savladao Watford sa 2:1. Tom pobjedom “Crveni vragovi” izbili su na četvrto mjesto na premijerligaškoj tabeli.

Domaći su došli do prednosti preko Rashforda na asistenciju Lukea Shawa u 28. minutu. Potvrda trijumfa stigla je u 72. kada je mrežu “Stršljenova” pogodio Anthony Martial. Do kraja utakmice, gosti su uspeli preko Doucourea u 90. minutu da smanje rezultat.

“Watford je počeo vrlo dobro, mi smo se mučili na početku. Branili smo se odlično. Poslije 20 minuta igrali smo bolje. Ovo je više remi nego pobjeda u smislu onog što smo pokazali na terenu. Ipak, osvojili smo tri boda”, kazao je Solskjaer.

“Rashord je u vrlo dobroj formi. Kada smo dali drugi gol, mislio sam da će to biti dovoljno da završimo posao. Bio je ovo početak završnice sezone. Ako uspijemo da osvojimo 15 bodova, siguran sam da ćemo biti u Top 3. Watford nam je u završnici otežao posao. Čini mi se da su oba tima osjećala da mogu do pobede. I kada sam ja osvajao trofeje ovdje, nismo igrali dobro u svakoj utakmici.”

Bila je to i prva pobjeda koju su “Crveni vragovi” ostvarili otkako je Ole Gunnar Solskjaer imenovan za stalnog menadžera.

Najnovije vijesti

Engleski trener koji je 27 godina radio u Chelseaju doživotno izbačen...

0
Gwyn Williams (76), čovjek s 27 godina iskustva na različitim pozicijama u Chelseaju, dobio je doživotnu zabranu treniranja, otkrio je The Athletic. Zabrana Williamsu...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!