NaslovnicaVijestiSOLSKJAER GRADI EKIPU KOJA ĆE OSVOJITI TITULU: Evo kako će United izgledati...

SOLSKJAER GRADI EKIPU KOJA ĆE OSVOJITI TITULU: Evo kako će United izgledati sljedeće sezone!

Solskjaer gradi ekipu koja će osvojiti titulu! Evo kako će United izgledati sljedeće sezone! Iako treba proći još neko vrijeme do ljetnog prijelaznog roka, glasine i tračevi u ovom trenutku ne daju razumnu predodžbu o tome kako bi Manchester United trebao izgledati sljedeće sezone.

SOLSKJAER GRADI EKIPU

Sada je manje-više očekivano da će Ole Gunnar Solskjaer biti čovjek koji će sve to nadgledati, a navodno bi trebao ostati u Manchester UNitedu kao stalni menadžer kluba nakon iznimno impresivnih nastupa kao privremenog menadžera.

Daily Mirror je tvrdio da bi se čak mogla napraviti objava tijekom međunarodne pauze, dok je norveški taktičar zaisgurno dobio veliku svotu za obonovu ove momčadi koja se tako teško mučila prije nego što je Norvežanin došao i zamijenio Jose Mourinha.

Unatoč dobrom radu Solskjaera, njegova je momčad ispala iz FA kupa i nije im zajamčeno mjesto među prva četiri u Premie rligi ove sezone, pa je jasno da će biti potrebna neka nova krv kako bi se ova momčad pretvorila u kandidata za titulu iduće sezone.

Na temelju nedavnih priča o transferima, evo pogleda na igrače koji su spremni doći na ljeto:

Kostas Manolas (Roma)

Povezan sa Manchester Unitedom od strane Calciomercata, Kostas Manolas se čini idealnim pojačanjem za poboljšanje obrane Uniteda za vrlo male novce.

Adrien Rabiot (PSG)

Približavajući se kraju ugovora sa PSG-om i iznimno lošim odnosima sa klubom, prema L’Equipeu, Adrien Rabiot je sigurno na putu van Parka Prinčeva ovog ljeta.

Jadon Sancho (Borussia Dortmund)

Novi igrač koji je visoko na listi Uniteda za iduću sezonu, a Independent je tvrdio da se sprema potez od 80 milijuna funti za Jadon Sancha.

Paulo Dybala (Juventus)

I konačno, mnogo je priče o potencijalnom transferu i odlasku Paula Dybale iz Juventusa ovog ljeta. Manchester United se nada da će oni biti klub koji će uspjeti dovesti Argentinca iz Torina.

Evo kako bi to moglo izgledati:

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!