NaslovnicaVijestiSOLSKJAER HITNO OTPUTOVAO U PETAK: Morao lično održati pregovore sa zvijezdom -...

SOLSKJAER HITNO OTPUTOVAO U PETAK: Morao lično održati pregovore sa zvijezdom – on bi mogao biti prvo pojačanje Crvenih đavola!

Menadžer Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer je u petak hitno otputovao u Austriju radi pregovora o potencijalnom transferu Erlinga Haalanda.

SOLSKJAER HITNO OTPUTOVAO

Napadač Red Bull Salzburga uživa u senzacionalnoj sezoni, izbio je na scenu sa 28 golova u 22 dosadašnje utakmice.

Takva forma će uvijek zainteresirati velike ekipe, a Guardian je bio među izvorima koji navode da razgovori sa Manchester Unitedom i drugima izgleda kao da će se obaviti.

I čini se da sada Solskjaer uglavnom povećava svoje zanimanje za Haalanda, budući da je Mail tvrdio da je on otputovao u Austriju kako bi se susreto sa njim.

Navijači će se nadati da su razgovori sa 19-godišnjakom dobro prošli, a Solskjaer je već imao vezu sa igračem nakon što ga je vodio u Moldeu.

Ostaje nam da vidimo koliko prednosti bi mogao dati Crvenim đavolima, pošto je Mail rekao da je Solskjerov dramatični potez došao kao odgovor na igrača koji već vodi razgovore sa Borussijom Dortmund i RB Leipzigom.

Manchester United bi stvarno mogao da poboljša svoj napad ovog siječnja, pa će se nadati da nije kasno da nagovore Haalanda da pređe na Old Trafford.

Najnovije vijesti

Čitač usana otkrio što je Salah rekao Kloppu na utakmici protiv...

0
Egipatski nogometni virtuoz Mohamed Salah upleo se u napetu situaciju s menadžerom Liverpoola, Jurgenom Kloppom, dok su Redsi pokušavali stići do pobjede nad West...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!