NaslovnicaVijestiSOLSKJAER KUPUJE U FRANCUSKOJ I NIZOZEMSKOJ: Dvojac od 105 milijuna funti stiže...

SOLSKJAER KUPUJE U FRANCUSKOJ I NIZOZEMSKOJ: Dvojac od 105 milijuna funti stiže na Old Trafford!

Menadžer Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer navodno promatra dva vrhunska igrača u Lilleu, Nicoalasa Pepea i PSV-ovog Stevena Berwijna ovog ljeta.

SOLSKJAER KUPUJE

Par bi bio uzbudljiv dodatak na Old Traffordu i obojica su bili povezani sa klubom prije nego što su došli u ovu formu za svoju momčad ove sezone.

Pepe je jedno od imena koja dominiraju u transfernim vijestima u posljednje vrijeme i povezan je sa Manchester Unitedom kao i sa nizom drugih klubova od strane Metroa u dogovoru koji bi mogao da ih košta oko 70 milijuna funti.

Berwijn je, u međuvremenu, također povezan sa Crvenim đavolima, iako je Tottenham navodno spreman da krene sa ponudom od 35 milijuna funti.

The Sun sugerira da je Solskjaer zainteresiran za oba igrača – a to bi mogao biti vrlo dobro potrošen novac ako se ovaj dvostruki posao može ostvariti.

Aleix Sanchez je bio veliki neuspjeh u svom vremenu provedenom u Manchester Unitedu do sada ove sezone i zasigurno ga treba mijenjati.

Međutim, druge igrače kao što su Anthony Martial i Jesse Lingard također ne bi smjeli biti iznad kritika nakon prilično osrednjih sezona.

Tottenham – Liverpool: Najava engleskog finala Lige prvaka!

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!