NaslovnicaVijestiSolskjaer nakon poraza od Burnleya: Ovo nije bilo dobro...

Solskjaer nakon poraza od Burnleya: Ovo nije bilo dobro…

Nakon neočekivanog poraza od Burnleya na Old Traffordu, Ole Gunnar Solskjaer rekao je kako nisu realizovali svoje šanse te ih je stigla kazna, i da moraju da se suoče sa tim da ovo nije bilo dobro izdanje.

“U prvom poluvremenu smo stvorili nekoliko povoljnih situacija, ali nismo imali dovoljno oštrine da realizujemo svoje šanse. Tada možete očekivati kaznu, što su oni učinili. Bili su precizni i efikasni i branili su se izuzetno dobro i nama je ostalo samo da širimo ruke i suočimo se sa tim da ovo nije bilo dobro” rekao je Solskjaer.

Iako je krenuo sjajno prije malo više od godinu dana kao privremeni menadžer, od kada je potpisao ugovor i postao zvanično menadžer Manchester Uniteda Norvežanin ima više poraza (12) nego pobjeda (11). Zbog toga ne treba da čudi da su i najvatrenije pristalice iskazale na utakmici sa Burnleyem želju da ode.

“Momci su dali sve od sebe. Neki od njih su ovo osjetili prvi put u životu. Očekivanja su velika i nije im lako. Ja ću ih uvijek podržati i pomoći im da prođu kroz ovo. Sigurno da smo razočarani. Ni ja ne želim da budemo oko petog mjesta, ali tu smo. Radimo naporno svaki dan kako bismo bili bolji.”

“Crveni vragovi” su poslije ovog poraza na šest bodova zaostatka za Chelseajem i četvrtim mjestom, koje vodi u Ligu prvaka, dok im trećeplasirani Leicester bježi čak 14 bodova, a vodeći Liverpool nevjerovatnih 30 uz dvije utakmice manje.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!